Terms & Conditions

1. Maksutavat

Maksu välityspalvelulla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Visa ja Mastercard- korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Nets Oy:n sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy. Lisää tästä: https://checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/.

2. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Digitaalisissa sisällöissä ja palveluissa sinulta on ennen maksutapahtumaa voitu erikseen pyytää suostumus peruutusoikeudesta luopumiseen, jotta palvelu tai digitaalinen sisältö on voitu toimittaa ennen peruutusoikeuden päättymistä. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@nikahair.fi tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Peruutus on maksuton.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä Nika Fin-land OY:hyn. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä mukaan nimesi, yhteystietosi ja tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan 14 päivän kuluessa peruutusilmoi-tuksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite:

  • Nika Finland Oy / Asiakaspalautus
  • Vaasankatu 7
  • 00500 Helsinki

Palautusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta. Palautus-oikeis ei koske sinetöitynä toimitettua tavaraa, jonka sinetti on rikottu. Peruutusoikeus ei koske, nopeasti pilaantuvia tai vanhentuvia tuotteita.

3. Tilauksen peruminen viivästyksen vuoksi

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@nikahair.fi tai numeroon 0405158688. Ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli toimitusaika eroaa normaalista. Myös Nikahair.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.