Toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti

Varastosta löytyvän tuotteen toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Mikäli jotakin tilattua tuotetta ei ole saatavilla, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen.
Nikahair verkkokaupan kuluttaja-asiakkailla on oikeus peruuttaa tai vaihtaa tilauksensa neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vas-taanottamisesta. Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön. Pidätämme tapauskohtaisesti oikeuden olla toimittamatta tuotteita jälleenmyyjille. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tai vialli-nen tuote, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Nikahair.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun ja täyttää LOMAKE tai sähköpostitse osoitteeseen info@nikahair.fi tai puhelimitse nume-roon 0405158688 (ma-pe klo 10–16). Nika Finland Oy ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Nikahair.fi-verkkokaupan kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan sen toimintaa haittaavan tai estävän seikan vuoksi.

Katsothan tarkemmat sopimuksen yksityiskohdat alta, tässä ovat vain pääkohdat.

Nika Finland Oy (Y-tunnus: 2884007-9, Vaasankatu 7, 00500 info@nikahair.fi) myy tuotteita 18- vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimi-tuskulujen muutoksiin.

1. Asiointi

Verkkokaupasta voi tehdä tilauksia ainoastaan rekisteröitynyt asiakas. Kun olet rekisteröitynyt, saat yksilöllisen sisäänkirjautumistunnuksen ja salasanan. Jos et vielä ole asiakkaamme, voit re-kisteröityä TÄSTÄ.

Verkkokauppa tallentaa asiakkaan henkilötiedot tietokantaansa sisäistä käyttöä varten. Asiakkai-den henkilötiedot tarvitaan tilauksia toimitettaessa ja niitä voidaan käyttää, myös mainos- ja mark-kinointitarkoituksessa. Henkilötietoja ei luovuteta millekään muulle kolmannelle osapuolelle kuin tavarantoimituksista huolehtivalle posti- tai kuriiripalvelulle. Lue lisää SALASSAPIDOSTA.

2. Tuotteiden tilaaminen

Tuotteet tilataan palvelun kautta osoitteesta www.nikahair.fi. Sitova tilaus syntyy, kun lähetät tilauksesi ja saat meiltä tilausvahvistuksen.

3. Hinnat ja tiedot tuotteista

Veloitamme tuotteet tilaushetkellä voimassa olevan hinnastomme mukaisesti. Tuotteidemme hin-nat ovat voimassa toistaiseksi tai tuotetiedoissa erikseen ilmoitettuna aikana (esimerkiksi kam-panjatuotteet).

Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitusmaksuja. Toimitusmaksut ilmoitetaan ja veloitetaan tilauk-sen yhteydessä, sekä vahvistetaan tilausvahvistuksessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvon-lisäveron.

Nika Finland OY pidättää oikeuden kaupan perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä, tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta (esim. tuotteen hinta on 0,00 euroa).

4. Toimitusaika

Toimitamme koko Suomen alueelle Ahvenanmaata lukuunottamatta. Varastossamme olevien tuotteiden toimitusaika on 3-7 arkipäivää.

Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Tavoitteenamme on olla asiakkaisiin mah-dollisimman nopeasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli havaitsemme toimituksen kestävän normaalia pidempään.

5. Toimitustavat

Jokaisesta toimituksesta veloitamme toimituskulut. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvah-vistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä. Saat tekstiviestillä ilmoituksen, kun tuote on noudettavissa. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi (ajokortti, passi, kuvallinen henkilökortti). Tuotteen voi myös noutaa myymälästä vapaamuotoisella valtakirjalla valtuutettu muu henkilö kuin lähetyksen saaja.

  • Toimituskulut ovat 8,80 euroa/tilaus.
  • Yli 100 € tilaukset ilman toimituskuluja.